Behandlingshem i Uppsala

Hej på er alla mina läsare. Som ni alla vet så har jag en högre chefsbefattning på ett internationellt modeföretag. I dag ska jag avslöja en hemlighet för er. Alla tror att mitt liv varit en dans på rosor och väldigt få personer vet om att jag en gång i tiden vårdades på ett behandlingshem i Uppsala som heter Göransgården.  

Idag har jag ingen tung ryggsäck att bära på och absolut inget att skämmas över. Orsaken till att jag väljer att skriva det här inlägget och avslöja det här om mig själv är för att det kanske kan vara till hjälp för någon annan. Antingen du som läser eller någon som du känner skulle ju faktiskt kunna befinna er i en situation där ni skulle behöva åka iväg under en tid på ett behandlingshem. Att jag en gång i tiden fick åka iväg på detta behandlingshem i Uppsala innebar en helt ny start i mitt liv. Man ska absolut inte se ett behandlingshem som ett misslyckande, det är en möjlighet som kan öppna dörrar som ni aldrig trodde fanns. På Göransgården är personalen erkänt duktiga och inte bara det, de brinner för sina jobb. Det är inte vem som helst som kan få en anställning på Göransgården, det är handplockad personal rakt igenom. Det är klart att man alltid kommer att få ut mer av en vistelse på ett behandlingshem om man själv är motiverad till en förändring, men det är också lika viktigt när man vill förändra inriktningen i sitt liv att man får det stöd och den hjälp man är i behov av, och jag lovar er att ni kommer att bli stöttade till 100 procent av den underbara personalen på Göransgården. Det var allt för den här gången, ta hand om er nu och hoppas vi ses på bloggen snart igen!