Min fransförlängning blev perfekt

Hej på er. Ovanför har jag lagt ut en bild på mina nygjorda fransar då jag gick till Salong Fraiche och gjorde fransförlängning på Kungsholmen här i Stockholm. Samma dag köpte jag också dessa kläder och dessa skor som det också finns en bild på här ovanför. Jag tycker det är viktigt att se bra ut för då tycker andra att man ser bra ut och då försöker de se ut precis som jag vilket är en självklarhet att de vill.

När jag gjorde min fransförlängning på Kungsholmen var det några tjejer där som inte kunde sluta kolla på mig och jag lovar att de var några av mina följare eller så tyckte de bara att jag var snygg. Nästa gång kan ni komma fram och ta en bild istället för jag blir alltid bra på bild. Ni märker att jag har ett bra självförtroende och det är klart man har det när man är så snygg som jag. I alla fall blev fransarna jättebra som ni ser på bilden. De är så kallade volymfransar och det menas med att det sitter flera fransar på en frans om ni fattar och det är därför de blir så mörka och det är så himla snyggt. Sedan tycker jag att det är minst lika fint med singelfransar som ser naturliga ut men jag känner mest för att ha volym.

Jag älskar Salong Fraiche och deras fransstylister som gör fransförlängning på Kungsholmen för att de är så snälla och rara, precis om jag. Om ni kollar på deras Instagram så är jag med där och det vill ni inte missa! Men gör era fransar där så blir ni exakt lika fina som jag. Nu ska jag gå och göra mina naglar också så vi hörs efter det. Puss på er mina pussgurkor.