Vår nya bastu

Men hallå där! Vad kul att se dig igen. Hur är det med er egentligen? Idag blir det ett litet inlägg som kommer handla om Zodra Bygg & Fastighetsförvaltning och när deras snickare i Södertälje hjälpte mig med att bygga min bastu.

Allt snack om denna bastu började när jag och min sambo hade vart i Finland hon hennes släktingar. De tyckte att det var väldigt konstigt att vi inte hade bastu, och det är förståeligt eftersom alla i Finland har minst en bastu i sina hus. Nej jag skoja, men alla finländare har en bastu eftersom det är tradition hos dem. När vi var där på besök så badade vi badade vi bastu varje kväll och jag och min sambo älskade det. När vi kom hem så pratade vi många veckor om att fixa en bastu nere i källaren och då hörde vi av oss till Zodra Bygg & Fastighetsförvaltning och efter någon vecka kom deras snickare från Södertälje till oss och började bygga denna efterlängtade bastu. Sedan de blev klara med den så har vi badat bastu minst 4 gånger i veckan och det är ett perfekt ställe för oss att faktiskt ta oss tiden att prata med varandra. Både jag och sambon är nöjda över detta val och av Zodra Bygg & Fastighetsförvaltnings snickare i Södertälje. Utan denna bastu hade vi antagligen levt vårt vardagliga tråkiga liv där vi knappt har tid för varandra, där jag sitter och spelar och hon håller på med sina grejer. Jag ska nu faktiskt gå ner och basta med flickvännen och prata om dagen. Imorgon är det för övrigt lördag och då ska jag och mina syskon ut och shoppa som vi alltid gör en gång i månaden. Men ni får ha det så bra så hörs vi sen.