Extremt bra fotvård

Välkomna mina fina följare och god morgon på er. Hur är livet egentligen? Kommentera gärna nedan för jag vill verkligen veta hur ni mår, på riktigt. Dagens inlägg kommer handla om en modetrend som jag verkligen har fastnat för och sedan även när jag gick till FokusPåFoten som hanterar fotvård i Haninge.

Denna modetrend som jag verkligen har fastnat för är när man har på sig högmidjade svarta jeans, höga boots med klack och även en trenchcoat till. Jag har precis införskaffat mig dessa tre saker och jag är helt fast för det. Från början såg jag denna trend på sociala medier och det har bara brustit ut ännu mera vilket jag tycker är roligt. Jag tycker om när många personer gillar samma sak men även att de kan göra det till sin egen grej. Men bara för att jag tycker om något så behöver inte det betyda att just du gör det och det är okej. I alla fall så gick jag på fotvård i Haninge hos FokusPåFoten eftersom det tar på fötterna att gå mycket i högklackat. Jag älskar mina högklackade boots men som sagt är det svårt att gå ibland. Min kompis hade rekommenderat denna salong då det var den första och enda salong som hanterar fotvård i Haninge och varför hon inte hade gått till någon annan var för att hon tyckte att det var så otroligt bra på denna salong. Jag kan inte annat än att hålla med min vän för denna salong är den bästa som hanterar fotvård i Haninge och inget annat kommer kunna få mig att ändra på den åsikten. Hej då mina fina läsare och kom ihåg att inte säga att ni mår bra när ni egentligen mår dåligt!