Få hjälp med redovisning på Södermalm

Hej och hallå och välkomna till min blogg. Har ni inte varit här på bloggen förut ska jag berätta att det här är en blogg där jag delar med mig mest om mitt liv som entreprenör. Jag äger en modebutik i Stockholm och får jobba med det som jag brinner för. När man har ett företag är det så mycket pysser och pill med det administrativa, som bokföring till exempel, och för att slippa detta betungande jobb har jag lämnat över den här delen av mitt företags arbete till ett företag inom redovisning på Södermalm som heter Stella Redovisning AB.

Min tanke med det här inlägget är att ni ska bli lite mer bekanta med Stella Redovisning AB för jag tror verkligen att det här är en typ av företag som flera av er egentligen hade önskat att få hjälp av, men det förutsätter att ni vet om att företaget finns. Jag tycker det är fint att få nå ut till så många läsare som jag ändå gör, det ser jag på statistiken, och jag vet att flera av mina kära följare även dem är entreprenörer, och det är viktigt att vi som driver företag håller ihop och ger varandra goda tips och råd. När det gäller det här företaget inom redovisning på Södermalm så går det att få hjälp både med bokföring, deklaration och redovisning och man kan förlita sig på att allt blir korrekt utfört till glädje och välsignelse både för en själv och för Skattemyndigheten. Hon som driver företaget inom bokföring på Södermalm har lång erfarenhet av branschen och är mycket noggrann och ger sig inte innan allt är utfört intill perfektion.