Mjukgörande och avslappnande ansiktsbehandling i Borås

Hallå, hallå vännerna. Oftast skriver jag om kläder och mode här på min blogg men idag ska jag prata med er om en annan sak, jag har varit på en salong som heter Amazonit Friskvård, der erbjuder mjukgörande och avslappnande ansiktsbehandling i Borås

Det var jättehärligt och avslappnande, jag nästan somnade när jag fick den här behandlingen. Mitt ansikte var i stort behov av en ansiktsbehandling, det är alltid samma visa efter den långa vintern att hyn tappar sin spänst och lyster. Jag tycker att Amazonit Friskvård är ett bra företag att vända sig till när man behöver den här hjälpen och eftersom jag varit där några gånger tidigare och alltid fått ett bra resultat valde jag utan att tveka att gå till dem igen. Jag vill ge alla mina fina läsare tipset om att de finns så att ni också ska veta om att ni kan gå dit om ni vill få gjort en ansiktsbehandling i Borås. Det finns två olika typer av behandlingar, lermask- och galvanic spa. Båda behandlingarna är effektiva och behagliga, det vet jag för jag har prövat bägge. De rengör på djupet och tillför fukt, lyfter och minskar ärr och linjer i huden och ger huden lyster och en härlig fräsch känsla. Alla mår bra av en ansiktsbehandling i Borås, det är minsann inte enbart till för dem som känner sig torra eller lysterlösa i hyn, även om jag för egen del hade en väldigt torr och glåmig hy. Vill ni vara så snälla och återkomma till mig och berätta om hur ni tyckte att det var att få en sådan här ansiktsbehandling i Borås, jag är lite nyfiken på att höra er åsikt.